Uw arbeidsrecht advocaat in Hengelo
Bel vrijblijvend: 074 - 799 92 00
Home > Contractenrecht > Arbeidsovereenkomst
arbeidsovereenkomst hengelo

Arbeidsovereenkomst in Hengelo

Een goede en waterdichte arbeidsovereenkomst is van essentieel belang als u geen problemen wilt krijgen met uw werknemers. Helaas zijn er tegenwoordig nog steeds veel bedrijven die essentiële fouten maken bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst. U kunt bijvoorbeeld denken aan een slecht of verkeerd gekozen dienstverband of onvoldoende gebruik van de flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden. Door deze fouten kunnen werkgevers zichzelf onnodig benadelen.

Een arbeidsovereenkomst opstellen

Pas op het moment dat er daadwerkelijk problemen of conflicten ontstaan, wordt het belang van een goed contract écht duidelijk. Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een goede en waterdichte arbeidsovereenkomst, dan staat RP Advocatuur in de regio Hengelo graag voor u klaar.

Hulp bij opstellen arbeidscontract

Wat voor onderneming u ook heeft, het opstellen van een goede arbeidsovereenkomst blijft complex. Dit komt omdat u als werkgever met veel zaken rekening moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de duur van het contract: voor bepaalde of onbepaalde tijd. Ook dient in een arbeidscontract een opzegtermijn en een eventuele proeftijd te staan. Tevens zijn er ook andere belangrijke zaken die in een dergelijk contract vermeld dienen te staan, zoals:

  • Salaris en andere (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
  • Arbeidsduur en arbeidstijden;
  • Concurrentie- en/of relatiebeding;
  • Geheimhoudingsverklaring

Daarnaast wilt u goed voor uw personeel zorgen, maar tegelijkertijd ook uzelf niet in de vingers snijden met verkeerde arbeidsvoorwaarden. Heeft u dus hulp nodig om een passende arbeidsovereenkomst op te stellen? Schakel dan de hulp in van RP Advocatuur uit de regio Hengelo. Onze specialisten weten precies waar rekening mee gehouden moet worden om een goed contract op te stellen

Menu