Uw arbeidsrecht advocaat in Hengelo
Bel vrijblijvend: 074 - 799 92 00
Home > Arbeidsconflict
arbeidsconflict hengelo

Arbeidsconflict in Hengelo?

Een arbeidsconflict is een conflictsituatie tussen een werknemer en werkgever. Vaak is er sprake van een arbeidsconflict wanneer er gedurende een lange tijd onenigheid is tussen beide partijen en het conflict niet goed opgelost kan worden. Het kan bijvoorbeeld gaan om een conflict over arbeidsvoorwaarden of ontslag.

Conflict met uw werkgever?

Zowel als werkgever en als werknemer zit u niet te wachten op een arbeidsconflict. Een uit de hand gelopen arbeidsconflict kan namelijk vergaande gevolgen hebben. Heeft u een conflict met uw werkgever of werknemer? Neem dan contact op met RP Advocatuur in de regio Hengelo. Wij informeren u graag over uw mogelijkheden en kansen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht helpen wij u graag bij het oplossen het arbeidsconflict.

Juridische hulp nodig bij een arbeidsconflict?

Op het moment dat er frictie ontstaat tussen u als werknemer en werkgever doet u er al goed aan om professionele hulp in te schakelen. Dit verkleint namelijk de kans dat de situatie uit de hand loopt. Een arbeidsconflict kan namelijk eenvoudig ontstaan door de volgende situaties: reorganisaties, verstoorde arbeidsrelaties, ontslag op staande voet, disfunctioneren, re-integratie of loonachterstand. Wilt u meer weten over het inschakelen van een arbeidsrecht advocaat bij een arbeidsconflict in de regio Hengelo? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 074 - 799 92 00.

Menu